• 16 Ağustos 2024 08:17
  • 0
  • 2 DAKİKA OKUMA SÜRESİ

Wyndham ,Türkiye'de 6 ayda 11 franchise anlaşması imzaladı

Bu haberi dinleyin
16 Ağustos 2024 Wyndham ,Türkiye'de 6 ayda 11 franchise anlaşması imzaladı

 

Dünyanın franchise veren en büyük otel şirketlerinden Wyndham, 2024’ün ilk yarısında EMEA bölgesinde 11’i Türkiye’de olmak üzere 22 yeni otel açtı. Bölge genelinde 27 yeni otel için anlaşma imzaladı.

Wyndham Hotels & Resorts, 2024 yılının ilk yarısında EMEA bölgesinin Türkiye, Fransa,, Hindistan ve Birleşik Krallık gibi önde gelen pazarlarında yeni açılışlara ve girişimlere imza atmaya devam etti. Şirket bu dönemde EMEA genelinde 22 yeni otel açarak yaklaşık 1 milyon 400 odayı bölgedeki portföyüne ekledi.

Wyndham Hotels & Resorts EMEA Başkanı Dimitris Manikis yaptığı açıklamada, "Gözde merkezlerine, gelişmekte olan destinasyonlara ve deneyim odaklı gezilere yönelik talebin artışıyla birlikte tatil ve iş amaçlı seyahatler yükselişini sürdürdü. Bölgedeki güçlü varlığımızı daha da ileri noktalara taşımaya devam ediyoruz. Wyndham Avantajı’nı da eklediğinizde, büyümemizin hem otel sahiplerimiz hem de misafirlerimiz açısından yeni fırsatlar yarattığına inanıyoruz” dedi.

EMEA’daki açılışların yarısı Türkiye’de

Wyndham’ın Türkiye’de açık ve faal durumdaki otel sayısı ilk yarıdaki açılışlarla birlikte 120’ye yaklaştı ve şirketin tesis sayısı bazında ülkedeki en büyük uluslararası otel şirketi olma konumunu güçlendirdi.

22 yeni otelin 11’i Türkiye’de

Üst segmentteki Dolce Hotels and Resorts by Wyndham markası, her şey dahil konseptindeki 155 odalı Dolce by Wyndham Çeşme Alaçatı’nın açılışıyla Türkiye pazarıyla buluştu. Misafirlere özel plajı, güzel bahçeleri, birinci sınıf toplantı alanları, fitness ve spa merkezleri ve Akdeniz mutfağında uzmanlaşan restoranıyla öne çıkan Dolce by Wyndham Çeşme Alaçatı’ya ek olarak, şirketin Çeşme’deki üçüncü oteli olan La Quinta by Wyndham Çeşme de yılın ilk yarısında Wyndham’ın portföyüne eklendi.

Geçtiğimiz yıl İstanbul’da açılan iki otel ile Türkiye pazarına giren Trademark Collection by Wyndham markası, 2024’ün ilk yarısında İzmir’in Menemen ilçesinde açılan FT Lotus Thermal Hotel & Spa, Trademark Collection by Wyndham ve Ankara’nın kalbi Çankaya’da açılan Boreas Hotel, Trademark Collection by Wyndham ile büyümeye devam etti.

Wyndham, Türkiye’deki termal otel portföyünü Ramada Resort by Wyndham Pamukkale Thermal ve Ramada Resorts by Wyndham Thermal Sapanca'nın açılışıyla genişletmeyi sürdürdü.

Muğla'nın Fethiye, Dalaman ve Datça ilçeleri, Ramada by Wyndham Fethiye Ölüdeniz, Ramada by Wyndham Dalaman ve Wyndham Datça Perili Bay otellerinin açılışıyla Wyndham’ın Türkiye’deki destinasyon portföyüne ekledi.

Ramada ve Ramada Encore by Wyndham markaları, Ramada Encore by Wyndham İstanbul Arnavutköy ve Ramada by Wyndham Karacabey'in açılışıyla İstanbul ve Bursa'da da büyümeye devam etti.