• 02 Ekim 2024 11:31
  • 0
  • 1 DAKİKA OKUMA SÜRESİ

TAV Gazipaşa-Alanya Havalimanı’nın Yeni Direktörü Ali Özgür Pehlivan Oldu

Bu haberi dinleyin
02 Ekim 2024 TAV Gazipaşa-Alanya Havalimanı’nın Yeni Direktörü Ali Özgür Pehlivan Oldu

TAV Gazipaşa Alanya Havalimanı İşletmeciliği A.Ş.’nin Havalimanı Direktörlüğü görevine Ali Özgür Pehlivan atandı. Pehlivan, 1 Ekim 2024 itibariyle görevine başladı ve TAV Havalimanları Havalimanı İşletmelerinden Sorumlu Grup Başkanı (COO) Kürşad Koçak’a bağlı olarak çalışacak.

2010 yılından beri TAV Havalimanları bünyesinde görev alan Ali Özgür Pehlivan, 2020’den itibaren Batum Havalimanı’nda Havalimanı Müdürü olarak görev yapıyordu. Sektördeki tecrübesiyle dikkat çeken Pehlivan, yeni görevinde Gazipaşa-Alanya Havalimanı’nı daha ileriye taşımayı hedefliyor.

Ali Özgür Pehlivan kimdir?

Ali Özgür Pehlivan, 2008 yılında Balıkesir Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünden mezun oldu. İstanbul Bilgi Üniversitesi’nde MBA eğitimini tamamlayan Pehlivan, 2010 yılında TAV Havalimanları’nda Teknik Hizmetler Şefi olarak kariyerine başladı. 2017’de Medine Havalimanı’nda Orat ve Geçiş Sorumlusu olarak görev aldı. 2018’de Mekanik Tesisat Müdür Yardımcısı olarak mekanik sistemlerin bakım ve onarım işlerini yönetti. 2019’da Batum Havalimanı’nda Teknik Operasyonlardan Sorumlu Havalimanı Müdür Yardımcısı olarak atanmış ve 2020’de Batum Havalimanı Müdürü olarak görevlendirilmişti. İngilizce bilen Pehlivan, evli ve bir çocuk babasıdır.

Yorumlar

  • Lütfen Bekleyin.

Yorum Yaz