• 14 Nisan 2023 08:01
  • 0
  • 1 DAKİKA OKUMA SÜRESİ

Setur üst yönetiminde değişiklik, Küçükyılmaz geldi Temeller gitti

Bu haberi dinleyin
14 Nisan 2023 Setur üst yönetiminde değişiklik, Küçükyılmaz geldi Temeller gitti

Daha önce Tatil Sepeti Genel Müdürü olan Koray Küçükyılmaz görevindenrılarak Setur’a geçerken Setur’da Operasyon Direktörü olarak görev yapan Oktay Temeller görevindenrıldı.

2014 yılından bu yana Tatil Sepeti’nde genel müdür olarak görev yapan Koray Küçükyılmaz, Tatil Sepeti’nin Bancroft  şirketinin yüzde 67’sini alıp hisse çoğunluğunun kendisine geçmesi üzerine Genel Müdür  olarak göreve getirilmişti. Tatil Sepeti’nin yabancı ortak hisselerini geri alması üzerine şirkette gideceği yeniden yapılanma üzerine şirket ortaklarından Kaan Karayal’ın yeniden Genel Müdürlük görevini üstlenmesi üzerine Koray Küçükyılmaz’ın Setur’dan gelen teklif üzerine buraya geçti.

Koray Küçükyılmaz, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Dokuz yıldır severek ve gururla sürdürdüğüm Tatilsepeti’ndeki görevimden, yeni bir başlangıç için bugün itibari ilerılıyorum. Bu dönem içerisinde benden güvenini, desteğini esirgemeyen ve her zaman yanımda olan şirket ortaklarımıza, çok sevdiğim ve çalışmaktan büyük mutluluk duyduğum iş arkadaşlarıma, beraberce pek çok proje ve iş birliği yaptığımız iş partnerlerimize çok çok teşekkür ediyorum. Sağlıcakla kalın" dedi.

Bu arada Setur’da operasyon direktörü olarak görev yapan Oktay Temeller görevindenrıldı.