• 24 Mayıs 2024 07:09
  • 0
  • 1 DAKİKA OKUMA SÜRESİ

Schauinsland büyüyor, Explorer’i aldı

Bu haberi dinleyin
24 Mayıs 2024 Schauinsland büyüyor, Explorer’i aldı

Schauinsland-Reisen, uzun mesafe seyahat uzmanı Explorer'ın çoğunluk hissesini satın aldı. Anlaşmanı zamanda 30 Explorer seyahatsini de kapsıyor. Explorer seyahatleri Schauinsland Travel Group'a entegre edilecek. 

Explorer'ın yönetici ortağı Heike Niederberghaus görevinde kalacak ve yeni ortak iş alanının daha da geliştirilmesi için Schauinsland-Reisen yönetimiyle birlikte çalışacak. Stratejik ortaklık, hem gezginler hem de seyahatleri için yeni fırsatlar yaratıyor.Bundan 50 yıl önce Afrika spesiyalisti olarak yola çıkan Explorer şimdi ağırlıklı olarak bireysel seyahat alanında faaliyet gösteriyor. 

Schauinsland Travel Genel Müdürü Gerald Kassner, "Explorer ile ortaklık, bizim için bir dönüm noktasıdır” diyor

"Explorer ile birlikte Schauinsland Travel Group bünyesinde tamamlayıcı bir ürün olarak birçok seyahat acentasının bireysel macera gezileri arzusunu yerine getirebiliriz. Bu bireysel turlar portföyümüzü genişleterek seyahat acentalarına tek kaynaktan daha fazla satış fırsatı ve satışlarını artırın." diyor Schauinsland-Reisen satış müdürü Detlef Schroer.

Satış ortakları, diğer şeylerin yanı sıra, Schauinsland Reisen aracılığıyla, Explorer uzman ekibiyle yakın işbirliği içinde, haber bültenleri, SSS'ler, expi-cademy, web seminerleri ve web seminerleri aracılığıyla genişletilmiş teklif, tahsisi ve sorunsuz rezervasyon süreci hakkındarıntılı bilgi alırlar. 27 Mayıs'ta başlayacak 2024/25 kış programı için “Sunny Sides” tanıtım turu.