• 09 Eylül 2024 17:03
  • 0
  • 1 DAKİKA OKUMA SÜRESİ

Radisson Ürdün'deki otel portföyünü genişletiyor

Bu haberi dinleyin
09 Eylül 2024 Radisson Ürdün'deki otel portföyünü genişletiyor

Raddison Hotel Group, Ürdün'de iki yeni otel anlaşmasıyla Orta Doğu'daki etkinliğini artırıyor.

Şirket, Suudi inşaat şirketi Thabat ortaklığıyla 2028 yılında Radisson Collection Residence, Amman Abdoun ve Radisson RED Amman Downtown otellerini açacak. 

128 odalı Radisson Collection Residence Amman Abdoun, Suudi Arabistan Kraliyet Büyükelçiliği'nin yanında, lüks yerleşim ve diplomatik bölge olan Abdoun'da yer alacak. Taj Lifestyle Mall'a yakın mesafede bulunan otel, konuklarına şehir merkezine erişim imkanı sunacak. Otelde kalanlar için iki yemek mekanı, bir havuz salonu ve toplantı alanları bulunacak. 

Konuklarına çeşitli konaklama seçenekleri sunan 197 odalı Radisson RED Amman Downtown, Roma Tiyatrosu, Amman Kalesi, Ürdün Müzesi ve Rainbow Caddesi gibi turistik yerlerle çevrilidir.Radisson Hotel Group İş Geliştirmeden Sorumlu Orta Doğu,, Kıbrıs ve Pakistan Başkan Yardımcısı Elie Milky "Ürdün ve Levant bölgesindeki varlığımızı, yaşam tarzı Radisson Collection ve Radisson RED markalarını Ürdün'ün başkentine tanıtmak için bu nadir ikili fırsatla daha da genişletmekten mutluluk duyuyoruz." dedi.

Thabat Yönetim Kurulu Başkanı Haethum Al Buttikhi ise“Thabat, bu iki ikonik tesisi geliştirmede Radisson ile ortaklık yapmaktan heyecan duyuyor. "Bu önemli sermaye yatırımı, Amman'ın önde gelen uluslararası bir destinasyon olarak itibarını güçlendirecek ve Ürdün'e ekonomik yatırım yapma konusundaki kararlılığımızı sergileyecektir." şeklinde konuştu.

Radisson Hotel Group, Ürdün'de bir otel işletmektedir, Radisson Blu Hotel, Amman Galleria Mall. Orta Doğu bölgesinde faaliyette olan ve geliştirilmekte olan 86 oteli bulunmaktadır. 

Yorumlar

  • Lütfen Bekleyin.

Yorum Yaz