• 19 Eylül 2024 23:47
  • 0
  • 1 DAKİKA OKUMA SÜRESİ

Mehmet Tunç Müstecaplıoğlu'ndan yeni kitabı “Bana Otelini Göster Sana Kim Olduğunu Söyleyeyim” üzerine söyleşi & imza günü

2000, 2007 ve 2021 yıllarında üç ayrı kitabı yayımlanan Mehmet Tunç Müstecaplıoğlu, yeni kitabı “Bana Otelini Göster Sana Kim Olduğunu Söyleyeyim” ile okuyucularıyla yeniden buluştu.

Bu haberi dinleyin
19 Eylül 2024 Mehmet Tunç Müstecaplıoğlu'ndan yeni kitabı “Bana Otelini Göster Sana Kim Olduğunu Söyleyeyim” üzerine söyleşi & imza günü

Profesyonel otelcilik kariyeri boyunca edindiği tecrübelerini genç okuyucularıyla paylaşan Müstecaplıoğlu’nun son kitabı hem Türkçe hence hem de Arapça baskılarıyla genç otelcilerde yol göstermek üzere raflarda yerini aldı.

Mehmet Tunç Müstecaplıoğlu,sektörde beğeni ve heyecanla karşılanan son kitabını şu sözlerle anlattı: “1991 yılından bu yana keyifle yazıyorum. Yazmak bir tür terapi benim için. Okuyanların işine yarayacağını düşündükçe mutlu oluyorum. 12 yıldır yurt dışında çalışıyorum. Bu deneyim bana çok şey kattı. Şans bulan herkese şiddetle önderirim.”

Renkli kişiliği ile tanınan Müstecaplıoğlu’nun “Bana Otelini Göster Sana Kim Olduğunu Söyleyeyim” adlı kitabının editörlüğünü Halim Bulutoğlu yaptı ve Ekin Grubu tarafından yayımlandı.

Amerika’da fotoğrafçılık yapan kızı Su Müstecaplıoğlu, kitabın hem kapağını tasarladı hem de arka kapak fotoğrafını çekti. 

Müstecaplıoğlu 21 Eylül Cumartesi günü saat 15:00-17:00 arasında Antalya’da Başka Ol’da gerçekelştireceği söyleşinin ardından kitaplarını imzalayacak.

Kitabın tüm geliri ÇYDD’ye bağışlanacak. 

Görseller

Yorumlar

  • Lütfen Bekleyin.

Yorum Yaz