• 04 Mayıs 2022 00:22
  • 0
  • 1 DAKİKA OKUMA SÜRESİ

'Krizin sonu mu, sonu olmayan kriz mi?

Bu haberi dinleyin
04 Mayıs 2022 'Krizin sonu mu, sonu olmayan kriz mi?

Bünyesinde Avrupa’nın önemli turist kaynağı;, Avusturya, Belçika ve Fransa'dan 4.200'ün üzerinde seyahatsi bulunan rtk Group'un 28 Nisan 1 Mayıs tarih1leri arasında Antalya’da Cosmopolitan Nirvana Otel’de yapılan yıllık kongresi kapsamında düzenlenen panelde, 'Krizin sonu mu, sonu olmayanmi? sorusuna yanıt arandı.

Konuşmacılardan Birliği (DRV) Başkanı Norbert Fiebig, “Ukrayna savaşının doğurabileceği sonuçları gözden kaçırmamalıyız. savaşının Avrupa'daki enflasyon ve durgunluk gibi ekonomik etkilerine dikkat edin. Ekonominin gelişimini ve hanehalkının direncini görmemiz gerekiyor.Savaşın ekonomik etkilerine dikkat edin” dedi.

Almanya’da yayınlanan fvw/TravelTalk dergisinin editörü Klaus Hildebrandt'ın moderatörlüğünde yapılan tartışmada, tüm katılımcılar analiz ve sağduyu çağrısında bulundu. 

DRV Başkanı Norbert Fiebig,FTI Group CEO'su Ralph Schiller, TUI CCO’su Hubert Kluske, Bentour CEO'su Deniz Uğur ve rtk Genel Müdürü Lars Helmreich’in konuşmacı olduğu panelde müşterilerin daha önce altı önceden rezervasyon yaparken şimdi bu süre altı haftaya indiği belirtildi.

Bu arada rtk CEO’su Thomas Bösl, “Sürdürülebilirlik konusunun sektör tarafından şekillendirilmesi ve teşvik edilmesi gerekiyor, aksi takdirde, hepimiz Berlin ve Brüksel'den ‘hoşlanmayacağımız’ düzenlemeler ile karşı karşıya gelebiliriz“ dedi.

rtk toplantısının sonunda Thomas Bösl,’dan yayın yapan tournews web sitesi editörü 0gnacio Moll ve Türkiye’den Hüseyin Baraner’i sahneye davet ederek birer plaket verdi.