• 09 Eylül 2024 01:37
  • 0
  • 1 DAKİKA OKUMA SÜRESİ

Jet2 Dalaman’a koltuk kapasitesini artırdı

Bu haberi dinleyin
09 Eylül 2024 Jet2 Dalaman’a koltuk kapasitesini artırdı

İngiltere merkezliCom veholidays’den Dalaman’a uçuşlarını artırdı. 

Jet2Com ve Jet2holidays’in, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) ve FethiyeBelediyesi ile ortaklaşa yürüttüğü tanıtım kampanyası kapsamında, İngiltere’den Dalaman’a koltuk kapasitesini yüzde 13 artırdığı açıklandı.

FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı ve Genel Sekreter Ezgi Tugay, 1 yıldır devam eden kampanyanın sonuçlarını değerlendirmek üzere Havalimanları ve Organizasyonları Genel Müdürü Jacob Bramley ve beraberindeki YDA Dalaman Havalimanı Operasyonlar ve Gelirler Direktörü A.Orçun Songur,MTSGlob Türkiye Operasyonlar Müdürü Rahman Kale ve MTS Glob Ege Bölge Müdürü Tanjuİçten ile bir araya geldi.

Kampanya kapsamında yapılan Fethiye tanıtımlarının ise 10 milyondan fazla kişiye ulaştığı, 15 Mart’ta başlayarak 22 Kasım’a kadar süren uçuşlarla sezonun uzatıldığı belirtildi. Havalimanları ve Organizasyonları Genel Müdürü Jacob Bramley, 2025 sezonu için daha fazla büyüme planladıklarını söyledi.

FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı da ‘Fethiye’dein 12a yayılması’ söyleminin, söylem olmaktan çıkartıp gerçekleşmesi için bunu bir hedef haline getirdiklerini kaydetti.

Yorumlar

  • Lütfen Bekleyin.

Yorum Yaz