• 05 Eylül 2024 02:41
  • 0
  • 1 DAKİKA OKUMA SÜRESİ

Ferien'in 2025 yaz sezonu satışa açıldı

Coral Travel/Ferien, 2025 yaz programını satışa açtı. Ana destinasyonları Türkiye, Yunanistan, Mısır, Balear Adaları ve Kanarya Adaları ile Tunus olan şirket uzak mesafe destinasyonları ile de hedef büyütüyor.

Bu haberi dinleyin
05 Eylül 2024 Ferien'in 2025 yaz sezonu satışa açıldı

En fazla büyüme Endülüs ve Portekiz'de

2025'te otel kontenjanını yüzde 15 artıran Coral Travel/Ferien, otel kapasitesinde en fazla büyümeyi Endülüs ve Portekiz'de gerçekleştirdi. Her ikisi de 4 yıldızlı olan Algarve'deki Porto Bay Falesia ve Madeira'daki Orca Praia, şirketin portföyüne eklediği son oteller oldu. 

Uzak mesafe destinasyonlarındaki büyüme ise Birleşik Arap Emirlikleri, Tayland, Maldivler, Mauritius ve Dominik Cumhuriyeti'ndeki otel kontenjanıları ile %30'a ulaştı. 

Şirketin ürün müdürü Marika Schmidt, ürün gamının genişletilmesine odaklanmalarının altında, tüm tatilci gruplarına cazip kaliteli teklifler sunmanın yattığını "Örneğin Tayland'daki Coco Beach Hotel Jomtien Pattaya fiyat öncelikli müşteriye hitap ederken, Dubai'de henüz bu yıl açılan Five Luxe, lüks konaklama meraklılarını hedefliyor." diyerek ifade etti.

Coral Travel/Ferienrıca, müşteriler tarafından oldukça tercih edilen 'iki duraklı transfer' uygulamasını hem Mısır'da hem de Türkiye'de hayata geçirirken, kış döneminde başlayıp yazın da devam edecek olan Nil turları da programa dahil edildi. 

Şirketin 2024 yılında yumuşak ve başarılı bir giriş yaptığı Fas ve Arnavutluk destinasyonları ise artık yıl geneli rezerve edilebilecek.

Yorumlar

  • Lütfen Bekleyin.

Yorum Yaz