• 11 Kasım 2023 20:55
  • 0
  • 1 DAKİKA OKUMA SÜRESİ

Er Şirketleri Anadolu’ya ve Avrupa’ya açılıyor

Bu haberi dinleyin
11 Kasım 2023 Er Şirketleri Anadolu’ya ve Avrupa’ya açılıyor

Ana faaliyet alana deniz taşımacılığı ve madencilik olan Er Şirketleri bir süre önce girdiği otelcilik alanındaki faaliyetlerini Anadolu ve Avrupa’ya yayacak.

Er Şirketler Grubu’nun bölümünün Genel Müdürü Ferzan Çelikkanat şu anda İstanbul ve İzmir’deki 6 oteline yenilerini ekleyeceklerini söyledi.

Otellerini Marriott bünyesindeki Four Points by Sheraton markasının franchise ile işlettiklerini belirten Çelikkanat, “Yakın zamanda sırasıyla Gebze, Kartal, Ataşehir ve Eminönü yeni Four Points by Sheraton’lar açacağız” dedi.

Ekonomi Gazetesi’nden Necla Dalan’a yeni planları ile ilgili açıklamalarda bulunan Ferzan Çelikkanat şunları söyledi:

"Şehir merkezlerinde veya ana arterleri üzerinde ulaşımı kolay, yaklaşık 80 ila 150 civarında, çalışan gruba yönelik 3 ve 4 yıldızlı oteller yapmayı hedefliyoruz. Eş zamanlı olarak İstanbul ağırlıklı olmak üzere Anadolu'nun İstanbul'un en önemli tamamlayıcı hizmetağını oluşturduğunu düşünüyoruz. İzmir, Eskişehir, Konya, Mersin, Gaziantep, İzmit, Çanakkale, Adana, Mardin, Diyarbakır, Trabzon yer almayı planladığımız öncelikli şehirlerimizden olacak,

Yurt dışında da başta Kuzey Avrupa'da olmak üzere orta ölçekli şehir otelleri yapmayı hedefliyoruz. Ağırlıklı olarak Hollanda ve'ya bakıyoruz. Ama Norveç, Danimarka aksı de hedeflerimiz arasında. Çok ciddi birkaç teklif verdik, sonuçlarını bekliyoruz. 2024 yılının sonunda Avrupa'daki ilk otelimizin kapılarını açmayı hedefliyoruz."