• 19 Eylül 2024 07:50
  • 0
  • 1 DAKİKA OKUMA SÜRESİ

Elite World’ün hedefi 50 otele ulaşmak

Bu haberi dinleyin
19 Eylül 2024 Elite World’ün hedefi 50 otele ulaşmak

Elite World Hotels & Resorts, büyüme planlarını sürdürüyor.

Ekonomist'ten Levent Gökmen Demirciler'edeğerlendirmelerde bulunan Elite World Hotels & Resorts Yönetim Kurulu Üyesi Emel Elik Bezaroğlu, 2030’a kadar 50 otele ulaşmayı hedeflediklerini söyledi.

9 markasıyla 14 otele sahip

Elite World Hotels & Resorts, İstanbul’dan Van’a, Marmaris’ten Fildişi Sahilleri’ne kadar yurt içi ve yurt dışında dokuz markada, sekizi kendi mülkü olan 14 oteliyle 5 bini aşkın yatak kapasitesine sahip. Zincirine yeni halkalar eklemek üzere atağa geçen marka, büyüme stratejisi kapsamında Türkiye ve dünyada franchise vermeye başladı.

Geçtiğimiz haftalarda İstanbul’da Elite World Villagemarkasıyla hizmet veren ilk oteli Elite World Village İstanbul Polonezköy’ü portföyüne ekleyen zincirin İstanbul’daki otel sayısı altıya ulaştı.

Sapanca’da Elite World Grand Sapanca Oteli, Marmaris’te ise yetişkin konseptli Elite World Marmaris ile hizmet veriyor. Markanın doğduğu Van’da 5 yıldızlı Elite World Van ve Elite World GO Van Edremit olmak üzere iki oteli bulunuyor.

Aynı zamanda TGA’nın (Türkiye Tanıtım ve Geliştirme Ajansı) 2023-2026 Dönemi Yönetim Kurulu Üyesi olan Elite World Hotels & Resorts Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Emel Elik Bezaroğlu, 2022 sonunda başlattıkları franchise ile büyüme stratejileri çerçevesinde 2030’a kadar 50 otele ulaşmayı hedeflediklerini kaydetti.

Yorumlar

  • Lütfen Bekleyin.

Yorum Yaz