• 10 Eylül 2024 00:46
  • 0
  • 1 DAKİKA OKUMA SÜRESİ

Dubai, 2024 En İyi Şef Ödülleri'ne ev sahipliği yapacak

Dubai Ekonomi ve Turizm Bakanlığı (DET) tarafından desteklenen ödüllerin sekizincisi, 4-6 Kasım 2024 tarihleri arasında Atlantis, The Palm'da gerçekleşecek ve Amisfield'dan Vaughan Mabee, Enigma'dan Albert Adrià, Aponiente'den Ángel León ve BROS'tan Floriano Pellegrino ve Isabella Potì gibi dünya mutfak dünyasının üst düzey isimlerini ağırlayacak.

Bu haberi dinleyin
10 Eylül 2024 Dubai, 2024 En İyi Şef Ödülleri'ne ev sahipliği yapacak

Dubai'nin önde gelen şefleri Gregoire Berger (Ossiano), Mohammed Orfali (Orfali Bros) ve Himanshu Saini (Tresind Studio, Avatara) da en büyük ödüllerin adayları arasında yer alacak.

Yerel ödül adayları Eva Halasa (Three by Eva), Kelvin Cheung (Jun's) ve Ariana Bundy (Ariana's Persian Kitchen) Dubai'nin sunduğu uzmanlığı vurgulayacak.

Dubai Festivalleri ve Perakende Kuruluşu (DFRE) CEO'su Ahmed Al Khaja, "Dubai'nin Avrupa ve Amerika kıtaları dışında ilk kez En İyi Şef Ödülleri'ne ev sahipliği yapmak üzere seçilmesinden onur duyuyoruz. Bu, şehrin uluslararası etkinlik destinasyonu ve mutfak başkenti olarak konumunu daha da güçlendiriyor. Bu, vizyon sahibi liderliğimizin özlemi ve Dubai Ekonomi Gündemi D33'ün Dubai'nin iş ve eğlence için önde gelen bir küresel şehir olarak statüsünü daha da sağlamlaştırma hedefleriyle de örtüşüyor. Dahası, etkinliğin son edisyonu için mekan olarak Dubai'nin seçilmesi, paydaşlarımızın ve ortaklarımızın sürekli desteğinin bir kanıtıdır. Yerel ve Dubai merkezli restoranların küresel ölçekte giderek daha fazla beğeni toplamasıyla, şehrimizin yenilikçi ruhunu ve canlı, çeşitli mutfak manzarasını sergilerken, dünyanın en iyi mutfak yeteneklerinden bazılarını ağırlamayı dört gözle bekliyoruz.” şeklinde konuştu.

En İyi Şef Ödülleri, 2015 yılında Polonyalı nörobilimci Joanna Slusarczyk ve İtalyan gastronomist Cristian Gadau tarafından kuruldu.

Yorumlar

  • Lütfen Bekleyin.

Yorum Yaz