• 03 Temmuz 2024 01:15
  • 0
  • 1 DAKİKA OKUMA SÜRESİ

DER: Güce ihtiyaç duyduğumuz dönemde TUI’nin DRV’den ayrılması doğru değil

Bu haberi dinleyin
03 Temmuz 2024 DER: Güce ihtiyaç duyduğumuz dönemde TUI’nin DRV’den ayrılması doğru değil

 

TUI'nin'denrılacağına ilişkin açıklaması tartışılmaya devam ediyor. seyahat pazarının ikinci büyük grubu Dertour Orta Avrupa CEO'su Ingo Burmester yaptığı açıklamada pazar liderininrılmasını eleştirerek " Bu, politikacılarla diyalog halinde geleceğin önemli sorunları üzerinde yapıcı ve güvenilir bir şekilde çalışmak için tüm sektörün gücüne ihtiyacımız olduğu bir zamanda geliyor" dedi.

Dertour Grubu‘nun'de kalıp birlik içinde "endüstri çözümlerini aktif olarak savunacağını söyleyen Burmester, "TUI'nin kararından üzüntü duyuyoruz çünkü dernek düzeyinde güçlü, ortak bir sese ihtiyacımız olduğuna inanıyoruz" dedi.

TUI geçtiğimiz Cuma günü yıl sonunda'denrılacağını duyurdu ancak gerçekten ikna edici herhangi bir neden sunmadı. 2018'in sonunda'nın en büyük organizatörü zaten BTW'denrılmıştı.

TUI halen BDL, BDF ve A4E (Avrupa Havayolları), DZT, WTTC ve Seyahat Endüstrisi Kulübü'nünbirliklerinin üyesidir. TUI, geçen yıldan bu yana seyahatsi birliği VUSR'nin destekleyici üyesidir. Organizatörrıca çeşitli ulusal şirketler aracılığıyla Avrupa seyahatsi birliği Ectaa'da da yer alıyor.