• 11 Eylül 2024 13:29
  • 0
  • 1 DAKİKA OKUMA SÜRESİ

Corendon Almanca konuşulan bölgede kapasite artırıyor

Corendon Airlines Almanya, Avusturya ve İsviçre’de koltuk kapasitesini artırdığını açıkladı.

Bu haberi dinleyin
11 Eylül 2024 Corendon Almanca konuşulan bölgede kapasite artırıyor

2024 yılının 8lık diliminde geçen yılınnı dönemine göre yüzde 20 artışla 2 milyon yolcu taşıyan Corendon Airlines,Almanya, İsviçre ve Avusturya'da büyümeyi hedefliyor. 

Kış sezonunda, İsviçre ve Avusturya'daki toplam 24 havalimanından operasyonlar yapacak olan Corendon Airlines, 2025 yılı kapasitesini de artırıyor. 

Kış dönemi için, Avusturya ve İsviçre'nin 24 havalimanından 600 bin koltuk arz eden Corendon, bu kapasiteyi-Fuerteventura, Gran Canaria, Lanzarote ve Tenerife'nin yanı sıra Kızıldeniz'in Mısır kıyısındaki Marsa Alam ve Hurghada ile Antalya uçuşlarında kullanacağını açıkladı. 

Corendon Airlines, 2025 yaz döneminin yüksek sezonunda ise haftada 500 hatta sefer planlıyor. Corendon’un 2025 yaz dönemi planında'daki 18, Avusturya'daki 4 ve İsviçre'deki 2 havalimanından 2 milyon koltuğun satışa sunulması hedefleniyor. 

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Corendon Airlines CEO'su Yıldıray Karaer, gelecek yıla ilişkin pozitif görünümün ve iyi rakamların doğru yolda ilerlediklerini gösterdiğini belirterek, "Bu temelden hareketler, Amanca konuşulan ülkelerde daha fazla tercih edilen bir tatil hava yolu olmak için satış faaliyetlerimizi artırıyoruz" şeklinde konuştu. 

Yorumlar

  • Lütfen Bekleyin.

Yorum Yaz