• 17 Eylül 2024 08:09
  • 0
  • 1 DAKİKA OKUMA SÜRESİ

Bentour 20. yaşını kutladı

Bu haberi dinleyin
17 Eylül 2024 Bentour 20. yaşını kutladı

Bentour, bu yıl üçüncü kez düzenlediği "Göl Üzerinde Yaz" etkinliği ile 20. yılını kutladı. Bentour'un en çok satış yapanleri, önde gelen partnerleri ve özel  davetlilerinden oluşan etkinlikte misafirler Zürih'teki Bürkliplatz Limanı'nda karşılanarak MS Wädenswil gemisi ile göl manzaralı bir geziye çıktı. 

Davetli grubuna 'hoşgelniz' konuşması yapan Bentour Reisen'in Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Uğur, sektöründe 56 yıllık bir deneyime sahip olduğunu ifade etti. Uğur "Turizm sektörü, bizim bir hayıt kurumu veya dernek değil, ticari bir kuruluş olduğumuzu asla unutmamalıdır. Bizi ileriye taşıyan şey yolcu sayıları değil, elde edilen sağlıklı kazançlardır. Özellikle tur operatörleri, seyahatleri ve STK'ları, organize seyahatin avantajlarını daha güçlü bir şekilde vurgulamalıdır. Çünkü birçok müşteri bu konsepti henüz tam anlamıyla kavrayamadı." şeklinde konuşurken "Bir koltuk altında iki karpuz taşınmaz"nı hem tur operatörlüğü hem de otelcilik yapmanın doğru olmadığını ifade etti.

Kadir Uğur'un ardından söz alan Bentour CEO'su Deniz Uğur, "Bu geceyi en iyi seyahatlerimize ve partnerlerimize uzun yıllardır verdikleri destek için teşekkür etmek amacıyla düzenledik. Sizler olmadan bugün bulunduğumuz yerde olamazdık. Geriye dönüp baktığımızda bu başarıyı görmekten gurur duyuyoruz, ancak en çok başardığımız şeyin birlikte elde ettiğimiz başarılar olduğunu biliyoruz. Bentour Reisen, sadece müşterilerimizi değil,nı zamanda bizleri, ekibimizi ve iş ortaklarımızı da mutlu ediyor." dedi. 

"Bu gece sadece 20 yıllık bir başarıyı kutlamaktan ibaret değildi,nı zamanda geleceğe dair bir bakış açısı da sunuyordu." diyen Deniz Uğur "Bentour Reisen, Türkiye'deki kökleriyle gurur duyarken İspanya, Yunanistan, Kıbrıs ve Mısır gibi destinasyonlara da seyahatler sunuyor. Başarılarımızın anahtarı seyahatlerimiz ve iş ortaklarımızdır. Geleceği birlikte şekillendirmeyi sabırsızlıkla bekliyoruz," diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Yorumlar

  • Lütfen Bekleyin.

Yorum Yaz