Almanya’da “paket tur”un daha iyi tanıtılması için inisiyatif kuruldu

Paket turların önemli turizm ürünü olarak pazarlandığı Almanya’da, sektör çevreleri son yıllarda çevrimiçi satış kanalları üzerinden gelişen bireysel rezervasyonlar karşısında güç kaybettiği belirtilen paket turlara dikkat çekmek için “Paket Tur İnisiyatifi” kurdu.
Gönüllülük esasına dayalı bir proje olarak hayata geçirilen "Paket Tur İnisiyatifi", paket turu güçlü bir marka olarak yerleştirmeyi ve avantajlarının daha geniş bir şekilde görünür kılınmasını amaçlıyor.
Aralarında Best-Reisen'in CCO'su Cornelius Meyer, Rieckmann Creative Solutions’dan Berend Rieckmann, Alman Seyahat Birliği (DRV) Başkan Yardımcısı Ulrike Katz, eski DRV Başkanı Jürgen Büchy gibi isimlerin yer aldığı inisiyatifin, paket turların avantajlarının genel olarak hala yetirince bilinmiyor oluşundan yola çıkarak bir araya geldiği belirtiliyor.
İnisiyatifin kurucularından Cornelius Meyer, "Biz girişimciler olarak şuna inanıyoruz: Güçlü bir paket tur markası tüm sektöre fayda sağlar," değerlendirmesinde bulunurken, Jürgen Büchy, "Başarıya taze bir bakış açısıyla katkıda bulunmak isteyen herkes aramıza katılabilir" dedi.
"Paket Tur İnisiyatifi"nin ilk görüşmelerini organizatörler, satış ortakları, dernekler ve hizmet sağlayıcılarıyla yaptığı ve sektördeki çoğu aktörün bu projeye olumlu yaklaştığı ifade ediliyor. İnisiyatif üyeleri tüm sektörden geniş bir destek beklediklerini belirtiyorlar.
Lütfen Bekleyin.